OGO Compact kompostkäimla elektrilise segistiga



Suurim mugavus, kaasaegne välimus ja väike ruum

  • Optimeeritud konteinerid
  • Optimeeritud disain
  • Uus segisti
  • Nutikas vaheseinte klapp
  • Tõestatud kompostimisprotsess
  • Uus taimer
  • Läbivaadatud õhu korpus
1589,06 € *

Hinnad sisaldavad KM, teatud juhtudel võivad hinnale lisanduda saatekulud

Saadaval on ainult 4 toodet, tarneaeg 10-21 päeva
Ainult 4 saadaval
660517
  • 660517
Taolise kuubikujulise disaini ja puhta valge viimistluse tõttu on OGO tõeline disainiobjekt.... rohkem
Taolise kuubikujulise disaini ja puhta valge viimistluse tõttu on OGO tõeline disainiobjekt. Elektriline segisti ei vaja enam väntamist ja eraldi eemaldatav tahkeaine konteiner lihtsustab tühjendamist. Nagu kõik meie eraldus-/kompostikäimlad, ei vaja ka OGO vett ega kemikaale ning töötab lõhnavabalt ja keskkonnasõbralikult.


Välimalt olulised omadused:


Uue segisti - elektriline ühe nupuvajutusega


Kõik meie kompostikäimlad segavad tahkeid aineid ja kookoskiudu segisti abil, seega ei ole vaja prügi käsitsi lisada. OGO puhul on see segisti nüüd elektriliselt juhitav. See muudab väntmehhanismi tarbetuks.


Optimaalne konteiner - lihtne tühjendamine


OGO uue disainiga tahkete ainete konteiner on väga lihtsalt eemaldatav. See muudab tühjendamise veelgi lihtsamaks. Uriinipudel mahutab nüüd üheksa liitrit, mis on üle poole liitri rohkem kui Nature Head.


Optimeeritud disain - elegantsus väikseimas ruumis


Kubiline, minimalistlik ja valge sanitaarse välimusega. OGO on tõeline disainiobjekt. Oma võrratult madala paigaldussügavusega toob see tualettmugavust ka väikestesse sõidukitesse, matkaautodesse või paatidesse.


Arukas eralduslapp - naistesõbralik


Kui Nature Headil, on ka siin istme eraldusmehhanism nii konstrueeritud, et uriin ja tahked ained kogunevad juba WC-s käimisel eraldi nii meestele kui naistele.


Kinnitatud kompostimisprotsess - keskkonnasõbralik


Kahe vett, mingeid kemikaale. Uriinipudelit lihtsalt tühjendatakse vastavalt vajadusele ja tahked ained muutuvad lõhnavabaks kompostiks, mida saab hõlpsasti ära visata.


Lisainfo:


Kvaliteet: Valmistatud kvaliteetsest polüpropüleenist (PE). Ergonoomiliselt kujundatud iste.


Kasutamine ja puhastamine: Pärast igat kasutamist segatakse tahked ained kookoskiududega. OGO puhul piisab elektrilise segisti nupu vajutamisest, lihtsamalt ei saakski olla. Puhastamiseks on vaja vaid pihustuspudelit äädikalahuse või lahjendatud sidrunhappega.


Tühjendamine: Tühjendage uriinipudelit vastavalt vajadusele. Tahkete jäätmete mahuti mahutab kuni 30 tualettruumi. Kõrvaldamine jääkjäätmetena või kodukompostil (ei tohi kasutada söödavate taimede väetisena)


Installatsioon:


Tarnitakse koos kõigi vajalike osadega, välja arvatud:


välisventilaator (kate), kuna iga kasutusviis nõuab erinevat ventilaatorit. Tavalised on nt. eri suuruses kurnakilbid (nt. kui teil on juba vana läbivool), uue paigalduse puhul piisab ca. 6 cm läbimõõduga suurusest.

Soovitame kasutada kärbsevõrku või võrreldavat lahendust marliga, et vältida putukate sattumist ventilatsioonivooliku sisse.


Märkused paigaldamise kohta:


Ventilatsiooni/voolik: Mõne paigaldusvariandi puhul võib olla vajalik pikem voolik. Selliste täidete puhul soovitame kaasasolevat voolikut pikendada standardse HT-toruga DN40. Isegi kui see ei ole OGO puhul tingimata vajalik, soovitame alati paigaldada paindliku voolikuosa WC suunas, et seda saaks hooldustöödeks maha tõmmata. HT40 toru saate kasutada seinakanalina. Lõigake see sobivasse pikkusesse (seinaribad + 5 cm) ja liimige see paika; nüüd saate vooliku kinnitada sõiduki siseküljele. Alternatiivina võib kasutada ka äärikut.


Põrandakonstruktsioon: Sõltuvalt põrandakonstruktsioonist vajate vastavaid kruvisid (4 tk). Meie tualetid on standardselt varustatud 4 kruviga puidu jaoks.


Vooluühendus: Palun veenduge, et teil on 10 A kaitselüliti ja piisavad kaabli ristlõiked! Kui soovite tualetti kasutada 230 V vooluvõrguga (majaühendus), saab seda teha toiteallika abil. Te vajate 12 V 10 A toiteplokki 5,5 mm x 2,5 mm õõnespistikuga, nagu seda kasutatakse monitoride puhul.


Versioonierinevused: versioon 2022 kuni versioon 2023


Uue taimer:


Uue taimer ei ole nüüd pingetundlik ja ei pea olema kindlustatud üle 12,8 V pinge vastu. Lisaks võimaldab uus taimer nüüd ka segisti nupu käivitamise-seiskamise funktsiooni, kui seda vajutatakse uuesti mootori töötamise ajal. Vastasel juhul töötab mootor tavapäraselt kuni 45 sekundit, sõltuvalt tahke aine mahuti tasemest.


Uued juhtmestikud:


Muudavad nüüd lihtsamat käsitsemist erikonstruktsioonide või varuosade monteerimisel.


Uue segistiühendus:


Uue segistiühendus on täielikult ümber kujundatud ja on nüüd CNC-töödeldud ning töötab palju sujuvamalt. Selle tulemusena ei puutu segisti enam konteineriga kokku ja on oluliselt vaiksem.


Soliidiklapi hoova turvaklambrid:


Kõik hoovad on nüüd turvaklambriga libisemise eest kaitstud. Selle tulemusena avaneb tahke klapp alati ühtlaselt ja hõlpsasti.


Hall, läbipaistmatu uriinipudel:


Uriinipudeli sisu ei ole nüüd enam väljastpoolt nähtav. See tähendab, et uriinikonteineri tühjendamine on paremini kaitstud ebameeldivate pilkude eest.


Uuendatud ventilaatori korpus:


Uuendatud ventilaatori korpus võimaldab nüüd veelgi suuremat õhuvoolu ja seega paremat ja usaldusväärsemat kuivamist tahkete ainete konteineris.

    • Kompostimisfunktsiooniga kuivkäimla
    • Puhastuspudel 9 l kruvikorgiga
    • Elektriline 12 V ventilaator (eelpaigaldatud)
    • 1,8 m kaabel
    • 1,5 m väljalasketoru, 38 mm, paindlik
    • 4 kruvi põrandale paigaldamiseks
  • Laius millimeetrites: 381 mm
    Kõrgus millimeetrites: 467 mm
    Pikkus millimeetrites: 406 mm
    materjal: PP
    Vastupidavus: 150 kg
    Kaal kilogrammides: 12.7 kg
    Loputusveepaagi maht: 9 l
    Mahuti mahutavus: 13 l
    pinge: 12 V
    energiatarve max.: 10 A
    Edasi viivad lingid "OGO Compact kompostkäimla elektrilise segistiga"
    Taolise kuubikujulise disaini ja puhta valge viimistluse tõttu on OGO tõeline disainiobjekt.... Allalaadimised
    Hinnangute lugemine, kirjutamine ja mõttevahetus... rohkem
    Kliendihinnangud "OGO Compact kompostkäimla elektrilise segistiga"
    Hinnangu kirjutamine
    Hinnangud avaldatakse pärast kontrollimist.

    *-ga märgitud väljad on kohustuslikud.

    Olen andmekaitse alaste sätetega tutvunud.

    TROBOLO eraldav tualettruumipesa TROBOLO eraldav tualettruumipesa

    660523

    143,43 € *
    Saadaval, tarneaeg 10-21 päeva
    Kohe saatmiseks valmis
    Viimati vaadatud